Parkettaweb.eu

Verhetetlen parketta árak!
Hívjon minket most: 06-30/9466-174

Magyar nyelv Német nyelv

Üdvözöljük a parketták szakértőjénél!

Felújít, építkezik, házat bővít? Eltévedt a csaphornyos parketták, szalagparketták és kétrétegű parketták világában, szeretné jobban megismeri a svédpadló előnyeit? Jó lenne, ha valaki elmagyarázná, mi a különbség a lakkozás, strukturálás és a színre kezelés között? Lambériát, a burkolóanyag alá polyfoamot, vagy egyéb hasznos kiegészítőt keres?

Valószínűleg Ön is szeretne átgondoltan döntést hozni, amikor új padlót és parkettát választ. Ezért sokféle szempontot mérlegel– a felhasználás helye, kívánt időtartama mellett a kidolgozás típusa, felszerelés módja, a látvány és természetesen az ár-érték arány is górcső alá kerül ilyenkor.

Szeretnénk közreműködni abban, hogy otthonát a legjobb formába hozza.

Egyrészt, a gyártás során természetesen első számú szempont, hogy csak hibátlan és méretpontos termékeket adjunk ki kezünk közül.

Mi nem csupán parkettát és padlót gyártunk, forgalmazunk vagy munkálunk meg, hanem a szépség és a tartósság szem előtt tartásával maradandó értékeket teremtünk.

A gondos kiszolgálás további lépéseként alakítottuk ki honlapunkat, ahol bőséges információval szolgálunk a különböző típusokról és felhasználási módjukról. Ügyeltünk arra, hogy Önnek minden részlet rendelkezésre álljon majd a helyes választáshoz.

Örömmel várjuk érdeklődését a következő elérhetőségeinken:

06-30-513-5322; faparkett@freemail.hu

Verhetetlen árak! Készparketta AKCIÓ! Kattintson ide!

Parketta és svédpadló kínálatunk

Szalagparketta

Tölgy szalagparketta

A városban is a természethez közel – ez lesz szalagparkettáink hozadéka az Ön lakásában is.

Ez a valódi fa parketta könnyen tisztítható, így szépsége tartósan megmarad. Emellett gyakorlati előnye, hogy hő- és hangszigetelő képességgel bír. A szalagparkettát lakkozva és felületkezelve forgalmazzuk, ezáltal a lerakás után semmilyen teendője nem marad, a padló azonnal igénybe vehető. Ideális megoldás azoknak, akik a laminált parketta nyújtotta esztétikumnál többre vágynak, de a kedvező költségeket tartják szem előtt.

Választható fafajták:

 • tölgy
 • bükk
 • cser
 • juhar,
 • kőris
 • egzotikus fajták: Wenge, Merbau és Jatoba

Csaphornyos parketta

Csaphornyos parketták

Tradicionális, mégis modern - ez a megbízható csaphornyos parketta.

Szakértelmünk gondoskodik a milliméter pontosságú illesztésről, melyet csapok és hornyok biztosítanak. Az alapos megmunkálás és megfelelő vastagság (22 mm tömör fa) révén még unokái is ezen a parkettán játszadozhatnak majd. Lakóterek, irodák, kiállítótermek, de akár sportcsarnokok aljazatként is a megbízhatóság jellemzi. Az élkötegelt változat pedig akár ipari felhasználásra is alkalmas. Végezetül a különféle fafajták kombinálása lehetővé teszi az egyedi, az Ön ízléséhez teljes mértékben illeszkedő faparketta kialakítását, amely többféle mintázatban (pl. halszálka, intarzia vagy angol stílus) is lerakható.

Választható fafajták:

 • tölgy,
 • bükk,
 • cser,
 • kőris,
 • jatoba,
 • gőzölt akác

Svédpadló

Tömörfa svédpadló

A legigényesebbek számára ajánljuk a tömör parketták királyát, a fenséges svédpadlót.

Alapanyagát (tömör fa), szerkezetét és a lerakás módját tekintve a csaphornyos parkettával azonos típus. A svédpadló azonban még alaposabb odafigyelést (pl. eltérő felületkezelést) igényel, például a csiszolásra, olajozásra és lakkozásra kizárólag a lerakás után kerülhet sor. Az igény szerint választható ún. strukturálási kezelés során pedig lehetőségünk nyílik kihangsúlyozni az egyes elemek közötti réseket, így divatos, antikolt látványt kapunk.

Egy egyszeri, nagyobb befektetésért és rendszeres karbantartásét cserébe a tölgyfából készült svédpadló akár több generáció számára is melegséget és maradandó eleganciát kölcsönöz majd.

Mit kell tudni a padlóburkolatokról és a parkettázásról?

Segítünk eligazodni!

A szalagparketta olyan burkolat, amit eleve lakkozva vagy olajozva hozunk forgalomba, így a további felületkezelés szükségtelenné válik. A szabványméretek mellett rövidebb, kedvezőbb áru késztermékek is ajánlatunk részét képezik.

Rendkívül széles választékunkban lakkozott tölgy, fehér olajos tölgy, gőzölt bükk, antik cser, rusztikus cser, kőris, juhar, wenge, jatoba, valamint fehér lakkos tölgy is megtalálható.

A csaphornyos parketta egy tömörfából készült parketta, amelyet lerakás után még csiszolni és lakkozni kell. Több alkalommal is felújítható, így életre szóló minőséget biztosít.

A csaphornyos parketta hossza 250-500 mm, szélessége: 55 és 65 mm, vastagsága 20 és 22 mm között lehet.

A csaphornyos parketta alapanyaga választhatóan tölgy, bükk, cser, kőris, jatoba, vagy gőzölt akác.

Lambériáink alapanyagát lucfenyő adja.

A hajópadló fenyőből készült, kiváló minőségű padlófajta.

A svédpadló minden esetben tölgyből készül. Egy-egy elem hossza 600 - 1150 mm, szélessége 100 mm, vastagsága pedig 22 mm. Választékunk bővült a 14 mm vastagságú svédpadlóval, amely padlófűtéssel is kompatibilis termék. Felületkezelt késztermékeink az Ön kényelméért versengenek, a kínált szín kiválasztása után a lerakás kevés időt vesz igénybe.

Kiválasztottam a padlót, még mire lehet szükségem?

A parketta és a szegélyléc együtt olyan keretet fog ad az adott helyiségnek, ami a valódi igényesség érzetét kelti. Praktikus okból is ajánlott szegélylécet rakni: segítségével a tágulási hézag takarásban lesz.

A szegélyléc anyaga tölgy, bükk, kőris alapanyagú lehet. Tömörfából készül és kezeletlenül forgalmazzuk, de kívánság szerint színre pácoljuk. A megfelelő magasság (3,4 vagy 6 cm) kiválasztása után a felületkezelés mellett strukturálásra is lehetőség van.

Hasznos tippek padló és parketta lerakásához

 • A lépészaj elnyelésére is van megoldásunk: ez a polyfoam alátét fólia. Fontos kiemelni, hogy a polyfoam egyéb, az aljzaton található egyenetlenséget viszont nem képes kezelni, arra más eszközök állnak rendelkezésre.
 • Csak teljesen száraz aljzat képes biztosítani a késztermékek időtállóságát! Ha a padló nedvességet vagy párát szív magába, az jelentősen ronthatja a burkolat minőségét. A felső színlap elválik a középrétegtől, amitől az hamarosan roncsolódni kezd. Kérje szakember segítségét, ha kétségei támadnak az aljzat tökéletes szárazságáról!

Ezidáig az összes ügyfelünk kívánságát teljesíteni tudtunk! Egész Magyarország területén vállaljuk a kiválasztott padló, parketta és svédpadló lerakását.

Keressen minket telefonon: 06/30-9466-174 vagy írjon e-mailt: faparkett@freemail.hu