Parkettaweb.eu

Verhetetlen parketta árak!
Hívjon minket : 06-30/9466-174
                                   

Magyar nyelv Német nyelv
 

A bambusz a természetesség hordozója

A bambusz parkettával a természet értékeiből és a múlt kultúrájából kapunk egy kis ízelítőt. A bambusz számos helyen megtalálható legyen az orvoslás területe vagy tárgy formájában.

Talán sokan nem tudják, de a bambusz a fűfélék családjába tartozik.

A bambusz parkettáról elmondható, hogy kemény, erős, strapabíró és az élet több területén is használható. A bambusz parketta, mint természetes burkolóanyag egyre elterjedtebb a világban. A bambusz tulajdonságai közé sorolhatjuk, hogy vetemedés nem jellemző rá, antiallergén, és megfelelően védekezik a kártevők ellen.

Ismerkedjünk meg a bambusz parketták típusaival:

Az úgynevezett horizontális bambusz parketta gyártásánál a bambusz léceket vízszintesen egymásra és egymás mellé préselik. Ennek a bambusz parkettának a mintázata hasonló a fáéhoz. Ez a burkolat alkalmas az antik lakások leburkolására.

A bambusz csaphornyos parketta tömör, lehet két vagy három rétegű és a teljes felülettel az aljzathoz, kell ragasztani. A vertikális bambusz parketta gyártásánál a léceket függőleges irányba préselik egymás mellé. Ez a változat közkedvelt a modern lakások körében.

A fonott bambusz parketta a legkeményebb a bambusz parketták között és kiválóan ellenáll a páratartalomnak és a nedvességnek. A fonott bambusz parkettával burkolhatunk éttermeket, bárokat, és irodákat. A bambusz parketta esztétikai megjelenésében megtalálhatóak az egzotikus és modern stílusok. A bambusz parketták nem csak színeiben de mintázatukban is eltérnek egymástól. Ápoljuk és védjük megfelelően a bambusz parkettánkat, hogy sokáig örömünket leljük benne.