Parkettaweb.eu
   


Verhetetlen parketta árak!
Hívjon minket : 06-30/513-5322
                        06-30/946-6174

                                   

Magyar nyelv Német nyelv
 

Kiegészítők

Szegélyléc

Szegélyléc

A szegélyléc a parketta fallal történő találkozását zárja le.A szegélyléc széles szín és formaválasztékának köszönhetően,lakóterünk is látványosabbá,szebbé válik. A szegélyléc megfelelő átmenetet képez a parketta és a fal között. Társaságunk a különböző burkolóanyagokkal,szín azonos laminált és keményfa szegőléceket kínál.

Méretválaszték:

Laminált szegélylécKeményfa szegélyléc
hosszúság: 2500 mmhosszúság: 1500-2600 mm
méret: 22x40 mmméret: 28x18 mm

Fajták: tölgy,kőris, bükk

Parkett polish

Parketta Polish

A parkett polish oldószeres vízbázisú lakkal lakkozott felületek ápolására alkalmas. Az parkett polish akrilát–vax keveréket hígítás nélkül vékonyan kell elhordani, egy puha, nedves ronggyal, szivaccsal, vagy a Klett Mop nevű szerszámmal. A parkett polish használatával meggátolható, hogy a parkettafugák közé nedvesség jusson. A parkett polish pótlólagos védelmet és csillogást biztosíthatunk a lakkbevonat számára. Növeli a padlóburkolat élettartamát.

Önfényesedő, nincs szükség polírozásra.
Kiadósság: 1 liter/80-100 m2
Száradási idő: 30 perc

Freshen up

Oldószeres és vízbázisú lakkal lakkozott fafelületek ápolására alkalmas termék. A keveréket hígítás nélkül vékonyan kell felhordani, egy puha, nedves ronggyal, szivaccsal, vagy a Klett Mop szivacsos huzatával. Használata felfrissíti, újszerűvé teszi a felületet. Növeli a padlóburkolat élettartamát.

Használata után a felület átlakkozható marad.
Kiadósság: 1 liter/60-70 m2.
Száradási idő: 30 perc

Habfólia

Habfólia

Laminált padlók és szalagparketták alá szükséges elhelyezni. A padlón való járás hatására fellépő kopogászajt hivatott csökkenteni.
Vastagság: 3 mm