Parkettaweb.eu

Verhetetlen parketta árak!
Hívjon minket most: 06-30/9466-174

Magyar nyelv Német nyelv

Szolgáltatásaink

Bérgyalulás

Kapacitásunk lehetővé teszi , hozott anyagból a megrendelő igényeinek megfelelő méretben és osztályozással svédpadlót gyártsunk. Kérje ajánlatunkat a megadott elérhetőségeink valamelyikén.

Kivitelezés

A padló lerakása előtt, számos dolgot figyelembe kell venni,mint például az aljzat egyenetlensége, az aljzat nedvességtartalma,a falak görbesége stb. A megfelelő kivitelezés érdekében azonban, célszerű e munkát szakemberre bízni. Ha nem ismer ilyen embert, mi szívesen ajánljuk, hosszúéves tapasztalattal rendelkező, minőségi munkát végző, megbízható, parkettázó mesterünket.

Tanácsadás

Nagy örömmel tölt el minket, ha ügyfeleink elégedettek termékeinkkel. Fontosnak tartjuk a megfelelő tájékoztatást,hogy Önnek hosszú éveken keresztül örömet szerezzen termékünk. Szakembereink készséggel állak a tisztelt vásárlók rendelkezésére,hogy problémáikat minél gyorsabban, és zökkenőmentesen megoldják. Ennek érdekében fontos a megfelelő információ átadás,hiszen minden igény és helyiség más és más. Ahhoz,hogy évek múlva is öröme teljen padlójában,fontos annak tisztítása, ápolása is. Ne feledje tehát szakembereink véleményét kikérni.